Jednosložkové produkty

05.10.2023

V jednoduchosti  je krása a DUOLIFE přichází na trh s novými produkty - s jednoduchým složením, koncentrovanými účinnými látkami a cíleným působením za velmi zajímavé ceny.

Někdo má rád jednosložkové produkty, které jsou zacílené na konkrétní problém a je zajímavé, že až 71% lidí upřednostňuje suplementaci ve formě kapslí.

Výhody těchto produktů:

  • Jednoduchost
  • Snadné užití
  • Přizpůsobení individuálním potřebám
  • Přijatelná cena
  • Jedno balení vždy na celý měsíc
  • Pro vegany i vegetariány
  • Přesnost - záruka stanového obsahu složky
  • Přehlednost - bez plnidel a zbytečných přísad
  • Bez GMO

A tady jsou, jak nám jejich užívání zkvalitní život?

DUOLIFE D3 in Nigella Oil - pomáhá udržovat zdravé kosti, svaly a zuby, podporuje imunitu, v zimních měsících pro každého, kdo chce být zdravý a pro všechny ženy, které se chtějí vyhnout osteoporóze. Na podzim lépe odoláme infekcím.

DUOLIFE Ashwagandha  - pomáhá udržovat uvolnění, fyzickou a duševní pohodu, harmonizuje organismus, podporuje duševní zdraví a koncentraci, snižuje stres, dodává tělu energii a celkově omlazuje organismus. Navozuje klidný spánek a podporuje optimální sexuální funkce u žen i mužů, pomáhá udržovat pohyblivost a počet spermií.

DUOLIFE Ginseng  - posiluje vitalitu a koncentraci, podporuje udržení sexuální výkonnosti, podporuje kognitivní procesy, přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi a krevního tlaku, pro všechny, kdo se chtějí cítit lépe a věří v odzkoušené „životabudiče“.

DUOLIFE Melatonin  - pomáhá zkrátit dobu potřebnou k usnutí, kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotného života, pro všechny, kdo chtějí ráno vstávat odpočatí a také pro ty, co hodně cestují. Je to záchrana pro chvíle, kdy nemůžeme usnout.

DUOLIFE Spirulina - podporuje kontrolu tělesné hmotnosti a obranyschopnost organismu, vhodná pro všechny, kdo chtějí zhubnout, protože reguluje glukózu v krvi, krevní tlak i cholesterol, chrání před nemocemi srdce, jater a ledvin. Obsahuje mnoho vitamínů, rovněž zlepšuje trávení, zmírňuje záněty a potlačuje alergie.  Podporuje vstřebatelnost železa a hemoglobinu, celkově zvyšuje vitalitu organismu.

DUOLIFE Schisandra Berry - přispívá k optimálnímu stavu horních cest dýchacích, má příznivý vliv na obranyschopnost organismu, příznivě ovlivňuje zrak, trávení a funkci jater, celkově pročišťuje. Má také vliv na mentální pohodu a je to silný adaptogen a antioxidant. Pro všechny, kdo se chtějí cítit lépe a podpořit dýchací systém.

DUOLIFE Berberine - přispívá z udržení normální hladiny glukózy a cholesterolu v krvi, skvělý při cukrovce, vysokém krevním tlaku a vysokém obsahu tuků v krvi, podporuje činnost jater, ideální pro každého, kdo chce zhubnout a zlepšit trávení. Je to „spojení“ ProCholterolu a ProSugaru.

DUOLIFE Kudzu  - pomáhá při regeneraci jater a zvládání závislostí, je pro každého, kdo potřebuje účinný detox a chce se cítit lépe, bez závislostí.

DUOLIFE Maca  - pomáhá udržovat přirozenou sexuální aktivitu a energii, podporuje také plodnost, je známá jako peruánský ženšen, je vynikajícím zdrojem bílkovin, vlákniny, řady vitamínů a minerálů, především vitamínu C, mědi a železa. Mimo jiné také podporuje ledviny a zdravé kosti během menopauzy.

DUOLIFE Astaxanthin  - pomáhá snižovat oxidaci v těle a chrání buňky před volnými radikály, je to nejsilnější antioxidant, vhodný pro sportovce, zvyšuje vytrvalost a sílu, snižuje únavu, je skvělý na podporu zraku, pro všechny, kdo tráví spoustu času u monitorů.

https://jansova.myduolife.com/shop.html