Novinky v řadě ALOE VERA

15.07.2021

Komplexní péče o pleť je klíč ke zdravému vzhledu a základ péče o vlastní krásu.

Právě pro tento účel vznikla řada přírodních kosmetických produktů DuoLife Aloes Beauty Care, kterou teď rozšiřujeme o 3 nové položky, které se vyznačují sílou plynoucí z hojivých buněk blahodárného aloe vera.

Nové produkty se optimálně doplňuje s ostatními položkami této řady a také s doplňkem stravy DuoLife Aloes a garantují tak synergické účinky, které mají velmi příznivý vliv na stav a kondici pokožky.

Produkty DuoLife Aloes Beauty Care přirozeně podporují regeneraci buněk a šetrně a účinně čistí pokožku.

Nové produkty z této řady se vyznačují vysokým indexem přírodního původu a tím, že obsahují hojivé buňky z aloe vera, díky kterým každá z těchto novinek je unikátní a také maximální účinná.

DuoLife Beauty Care Aloes Face Cleansing Gel 

je velmi účinný mycí gel, jehož základ tvoří přírodní složky s vysokou koncentrací. Tento gel na mytí obličeje šetrně a účinně odstraňuje z pleti nečistoty všeho typu, zbytky make-upu a přebytečný maz. Pleť také osvěžuje, bojuje proti volným radikálům a obnovuje hydrolipidovou rovnováhu pleti. Díky tomu bude vaše pleť opět sametově hebká a získá zpět svůj přirozený jas.

DuoLife Beauty Care Aloes Face Toner

 je pleťové tonikum se zklidňujícími účinky, které obnovuje přirozené pH pleti. Po použití tonika pokožka zůstane dobře hydratovaná, hedvábně hladká a připravená na další ošetření.

DuoLife Beauty Care Aloes Intimate Wash Foam

je jemná mycí pěna pro intimní partie. Podporuje přirozený mikrobiom zvlášť citlivých intimních partií, má probiotický i prebiotický účinek. Má široké spektrum účinků pro nejcitlivější oblasti našeho těla.

5 důvodů, proč stojí za to si vybrat produktové novinky z řady DuoLife Aloes Beauty Care:

1) Standardizované složení – standardizace zajišťuje požadovanou kvalitu surovin a tato kvalita se odráží ve finálním produktu. K výrobě používáme ty nejkvalitnější komponenty od stálých dodavatelů. Díky tomu víme, že naše výrobky budou mít vždy stejnou, nejvyšší kvalitu.

2) Hojivé buňky z aloe vera – aktivní látky získávané pokročilými technologickými metodami na základě dlouholetého výzkumu. Jsou vždy 100% přírodní a mají vyšší koncentrací aktivních složek.

3) NE pro SLES – nepoužíváme SLES, které může dráždit citlivou kůži, silikony, látky petrochemického původu.

4. Jen šetrné mycí látky – látky, které kombinují mycí vlastnosti s výjimečnou šetrností pro kůži a oči. Šetrné povrchově aktivní látky nevyplachují kožní maz, nevyvolají podráždění a jsou vhodné pro citlivou pleť.

5. Neobsahuje alergeny – produkty řady aloe neobsahují alergeny.

http://www.eshop-duolife.cz