Přírodní kosmetika ALOE VERA

15.01.2021

Komplexní a holistický přístup k otázce péče o zdraví a organizmus stálo na počátku našeho hledání. Jejich efektem je zcela nová kategorie produktů, která je ideálním doplněním suplementace produkty DuoLife.

Ráda Vám představuji 3 novinky v naší řadě Aloe kosmetika

1. Aloe micelární voda - k čištění pleti, odstraňování makeupu a jeho zbytků z obličeje, očí, úst. Tato micelární voda obsahuje blahodárný extrakt z aloe, extrakt z bambusu bohatý na křemík, vitamíny a hydratační výtažek ze stévie. Hodnota pH preparátu je podobná pH slz, čímž se minimálně snižuje riziko podráždění. 

2. Denní krém Aloe - je pleťový krém na bázi adaptogenů a kmenových buněk aloe, určený pro pravidelnou péči o mladou kůži. Je to výjimečný regenerační přípravek aktivující GEN MLÁDÍ. Kmenové buňky z aloe obnovují kožní rovnováhu, chrání a zpevňují. Vyrovnávají zabarvení, mají schopnost omlazovat, působí antioxidačně a blahodárně. 

3. Noční krém Aloe - je pleťový krém podporující noční regeneraci mladé kůže během spánku. Krém obsahuje jedinečné propojení kmenových buněk, adaptogenů, kyseliny hylauronové, jakož i pre-, pro- a postbiotika. Kmenové buňky z aloe povzbuzují regeneraci buněk pokožky a obnovují přirozený jas pleti.

Jde o doplnění řady Aloe Vera, která je již déle na trhu: 

  • DuoLife Aloes Beauty Care - revitalizujte svou kůži díky výjimečnému sprchovému gelu, jehož smyslná vůnw probudí Vaše smysly! Složení OHA vypracované pod dohledem odborníků 24/7 Nutri-Form™ čerpá z blahodárných vlastností aloe, medu a orgena, čímž čistí, obnovuje a hydratuje kůži. Výsledky výzkumů potvrzují zmírnění podráždění a omezení ztráty vody prostřednictvím pokožky
  • Tekuté mýdlo na ruce DuoLife Beauty Care Aloes Liquid Hand Soap je jedinečný výrobek s vlastnostmi balzámu. Vyznačuje se nejen očistným a osvěžujícím účinkem, ale také intenzivně vyživuje. Jedinečná směs pre-, pro- a postbiotik posiluje mikrobiom pokožky a její imunitní bariéru. DuoLife Beauty Care Aloes Liquid Hand Soap navíc obsahuje až 15 % přírodního slunečnicového oleje bohatého na nezbytné nenasycené mastné kyseliny a vitamin E nazývaný vitamin mládí, čímž vyživuje pokožku, pomáhá zvyšovat její pružnost a zároveň odstraňuje pocit drsné pleti a vyhlazuje popraskanou pokožku.
  • DuoLife Beauty Care Aloes Daily Shampoo s příjemnou vůní obsahující jedinečnou kombinaci rostlinných výtažků, přírodního octa a ovesných proteinů. Šetrné mycí látky jemně a účinně čistí vlasy a pokožku hlavy. Proteiny zvlhčují a vyživují, výtažky z kopřiv, přesličky, aloe, sibiřského ženšenu a bambusu posilují a osvěžují, a jablečný ocet dodává lesk, usnadňuje rozčesávání a vyhlazuje vlasy.…

Protože naše firma je zaměřená na komplexní péčí, tak nedílnou součástí této řady je tekuté ALOE jako vnitřní očista těla

https://jansova.myduolife.com/shop.html

www.eshop-duolife.cz

Pokud Vás to zaujalo a rádi byste s námi spolupracovali, tak zde najdete více informací

paprskyslunce.bhs24.eu