Regenerace organismu na buněčné úrovni

06.02.2020

Vše živé - lidské bytosti, zvířata i rostliny - je složeno z buněk. Tyto nejmenší  struktury v  těle odpovídají za správný průběh všech základních životních procesů.

Buňky jsou daleko menší než zrnko písku, jsou tak maličké, že si je prohlédneme jen pod mikroskopem. Mají různou velikost, tvar i barvu. Na povrchu je tenký obal, který buňku chrání, zajišťuje přenos látek do buňky a je zdrojem informací o okolním prostředí.

Posláním buněk je zajištění bezchybného chodu organismu, po celý náš život se buňky obměňují, každých 7 let se prakticky vymění všechny buňky v našem těle. 

Pro vznik nové buňky je velmi důležité " okolní " prostředí, protože nová buňka vzniká z toho, co je kolem ní. Zásadní je i pitný režim, protože voda čistí mezibuněčný prostor.

Vždy bychom měli dbát na přirozenou stravu, která není nijak chemicky upravena a konzervována. Veškerá chemie vytváří v těle toxické prostředí, a tím ovlivňuje i vznik nových buněk.

Víte že:

-  každých 5 dní se vymění střevní stěna

-  tuk se vymění 1x za tři týdny

-  za 3 měsíce se vymění buňky všech kostí

-  každých 6 týdnů se vymění buňky jater

-  červené krvinky žijí asi 3 měsíce

-  bílé krvinky přežijí jen několik hodin, dokáží však pochytat choroboplodné zárodky

-  buňky kůže zestárnou za jeden měsíc

 

Pro správný vývoj i chod celého organismu je zásadní přirozená strava plná vitamínů, minerálů, stopových prvků, správný poměr omega 3,6,9 mastných kyselin, kvalitní bílkoviny a hlavně dostatek vlákniny.

Jelikož v současné době je obrovský úbytek těchto hodnotných potravin, je velmi nutné tělu dodávat kvalitní doplňky stravy ( dnes již potvrzeno Nobelovou cenou) - samozřejmě 100% přírodní.

Chtěli byste změnit svůj život nebo máte ve svém okolí někoho, kdo řeší nějaký zdravotní problém? Ráda Vám pomůžu a vysvětlím další podrobnosti, další informace na telefonu 605 181 872. 

Můžete také přijít na některou z mých přednášek ( viz akce ).

Také můžete nahlédnout do našeho eshopu, kde máme všechny  produkty 100% přírodní :

https://www.eshop-duolife.cz/

 https://jansova.myduolife.com/register/initial.html