Tiande v překladu znamená NEBESKÁ DOKONALOST

10.05.2018

Jsou to unikátní produkty, které obsahují vysoké procento přírodních složek s využitím nejnovějších technologií, tím zaručují vysokou účinnost a zároveň velmi jemně působí na organismus. Používání těchto výrobků je srovnatelné s terapeutickou léčbou.

Tato kosmetika je vyráběná podle originálních tisíce let starých receptur Tibetu, Altaje a Číny. Pracuje s pěti elementy a využívá poznatky z Tradiční čínské medicíny.

Kosmetika TianDe dovede „probudit“  a aktivovat naše buňky k činnosti, obsahuje energetický náboj díky přírodním látkám a hned po prvním použití jsou viditelné výsledky.

Firma TianDe při výrobě používá vysoce kvalitní suroviny - rostliny jsou pěstovány v ekologicky čistých oblastech Tibetu a Číny, jsou sbírány podle lunárního kalendáře speciálně vyškolenými lidmi i voda se získává z minerálních pramenů a hlubokého moře.

Všechny výrobky mají ve svém složení přírodní ingredience z léčivých rostlin ( ženšen, zázvor, lotos), éterické oleje ( z ylang ylangu, jasmínu, rozmarýnu a mandlí), unikátní složky živočišného původu ( šnečí mucin, hadí tuk, ovčí placentu a žraločí chrupavku - kolagen ) a minerály ( perly, zlato, stříbro a křemík).

Produkty jsou dostupné široké škále zákazníků – od základních až po speciální přípravky, které jsou však cenově nesrovnatelné se stejně kvalitními výrobky jiných značek.

Pomocí těchto produktů dokážeme řešit řadu problémů týkajících se pleti, vlasů, bolavých kloubů a zad, přes ženské problémy až po hubnutí a boj s celulitidou.

Zkrátka každý si najde ten svůj oblíbený produkt a věřím, že si pak tuto kosmetiku zamiluje.

Už se nemůžete dočkat až se blíže seznámíte s těmito produkty? 

Těšíte se, jak budete listovat katalogem?

Napište mi do zpráv a pošlu Vám katalog, případně Vám vyřídím VIP slevu v eshopu.

 

Pokud už se nemůžete dočkat a chcete hned nakupovat levněji, tak na tomto odkazu https://tiande.eu/?referral=@@ab053b32021256f59d04f7a47c3d6db9  si můžete vygenerovat své ID v sekci registrace a nakupovat v eshopu https://www.eshop-tiande.cz/ se slevou. Vpravo nahoře si uděláte své přihlášení a pak se Vám ceny "poníží" o Vaši slevu. Bez přihlášení nakupujete bez slevy.

Toto je nejrychlější cesta,  jak nakupovat z pohodlí domova produkty za výhodnější cenu.

V případě jakýchkoliv dotazů mi zavolejte 605181872 nebo pište kempovaromana@seznam.cz